Labels

August 14, 2020

O vara cu Farmec.


Buna seara,

Suntem la mijlocul lunii august, unii dintre voi se bucura din plin de căldura verii, alții se pregătesc să se bucure de week-end într-o locație la munte sau la mare, alții aniversează pe cineva drag sau sărbătoresc ziua numelui, dar cu toții trebuie să nu uităm să ne protejăm pielea. Și pentru ca fiecare alegem să ne protejăm pielea sau să ne expunem la soare în felul nostru vă invit să descoperiți gamă de produse de îngrijire Gerovital H3 Derma+ Sun cu tehnologia revoluționară – Physablock, formulă adaptată la ultimele trenduri din domeniul dermatocosmeticelor solare, acum şi în noi ambalaje.

Bine-cunoscutul brand românesc, în prezent Gerovital cuprinde o varietate de produse dermato-cosmetice, de la creme de față și produse de demachiere până la șampoane, săpunuri  geluri de duș etc. De-a lungul timpului, Gerovital a devenit o emblemă a frumuseții autohtone, produsele fiind apreciate atât în țară, cât și în străinătate datorită rețetelor care folosesc ingrediente naturale, într-o îmbinare desăvârșită a tradiției și inovației în cosmetică.

Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de produse dermatocosmetice solare din portofoliul Farmec creată în colaborare cu specialiști din domeniul medical, cu scopul de a crea un scut cât mai eficient împotriva agresiunii radiațiilor solare. Formulă fără parabeni, testate sub control dermatologic pe persoane cu piele sensibilă și prin tehnologia Physablock se constituie într-o asociere inovatoare de filtre solare și principii active care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL, IR.  Eu am testat trei dintre aceste produse, fiind oferite in cadrul unei campanii de testare a Buzzstore si Farmec


Deci sa va prezint produsele testate:

🌞 un flacon cu pompiță de lapte pentru protecție solară cu SPF 30 Gerovital H3 Derma+ Sun care oferă protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA + UVB + VL + IR, previne petele pigmentare si intolerantele solare, are o textură ușoară, non-grasă.

💦 o emulsie hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+ care este o crema cu structura ușoară si care reglează eficient secreția de sebum, pielea rămâne optim hidratata și matifiată; potrivita pentru tenurile mixte si grase.

🛀 un șampon detoxifiant cu cărbune Gerovital H3 Derma+ înlătură impuritățile, întărește părul si îmbunătățește textura firului. Cărbunele activ are o putere de absorbție și de detoxifiere foarte puternica.

Produsele sunt ușor de folosit, cu textură ușoară și reînvigorantă, pielea rămâne hidratată, protejată și pregătită pentru vară. Produsul meu favorit dintre cele trei este emulsia hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+ care lasă pielea mată, are un parfum plăcut și pielea feței se simte hidratată. Produsul este și cremă anti-rid astfel că se poate utiliza și în jurul ochilor, ca bază de machiaj, este exact pe placul meu.

Voi pe care l-ați alege? 

Sper să profitați din plin de vară, să ne simțim cu toții mai energici, mai veseli și cu multa pofta de viata în toamna care vine și vă recomand cu plăcere și vouă folosirea acestor produse. 

#buzzdermaplus

#farmec

#gerovital

#buzzstore

#buzzgerovital2020


No comments: