Labels

May 18, 2014

Un pas in istorie

Chiar daca vara este la un pas departare de noi, avem mereu aproape diminetile de care sa profitam, indiferent de anotimp sau timp ! La fel de aproape ca diminetile noastre este si iaurtul Danone care de 15 ani ne invioreaza cu prospetimea sa. Da, chiar asa, Danone sarbatoreste pe data de 15 mai 15 ani! 15 ani de produse lactate produse in Romania! Un gust deosebit pe care eu il prefer fata de celelalte iaurturi!
Cautand pe internet am gasit noul site Danone, lansat recent, pe data de 28 aprilie 3014 si chiar imagini din trecut sau ... prezent.
http://www.danone.ro
Site-ul est usor de navigat, pe langa faptul ca site-ul are un mic coltisor cu descriere a produselor lor, mi s-a parut interesant sa descopar momente din trecutul fabricii (va invit sa vizitati http://www.danone.ro/iaurturile-danone-romania-cateva-repere/) si chiar momente de echilibru si sanatate oferite de natura si puse in realitate prin produsele Danone. Un mic ghid util pentru cei care vor sa afle mai multe si despre continutul produselor dar si despre posibilitatile oferite de firma.
Navigand pe site mi-as fi dorit sa pot cumpara direct de la producator dar poate in viitor vom avea si posibilitatea aceasta, oricum as fi vrut sa-i felecit pentru produsele de calitate si diversificate pe care ni le ofera de 15 ani. Site-ul are si versiune in limba engleza dar poate ca ar trebui verificate data deoarece nu corespund, oricum eu apreciez faptul ca exista si o mica fereastra in limba engleza pe site! Oricum sper ca v-am tentat sa testati atat site-ul cat si produsele lor buuune!!!

La mai Multi anisori si La mai multe produse! Succes!

Alte site-uri Danone Romania ...
http://www.facebook.com/DanoneRomania
http://cupahagidanone.ro/academia-de-nutritie/
http://angajamzambete.danone.ro/
http://www.linkedin.com/company/danone-romania?trk=company_logo
http://www.youtube.com/user/DanoneInRomania