Labels

May 15, 2020

„THUNDERCATS RAGETUL” din nou la Cartoon Network

Indiferent de varsta pe care o avem majoritatea dintre noi ne uitam cu drag la Desenele animate de la TV. Mie pot sa spun ca imi plac in special si datorita faptului ca am fost din copilarie foarte apropiata de copii activand intr-o organizatie nationala de tineret, si imi aduc aminte de drag ca cei mici iti fac intotdeauna capul calendar cunoscand toate personajele unui desen animat, actiunea si chiar povestindu-le 'in felul lor' ... asa cum stiu ei ... foarte repede!

Asfel, recent am aflat despre serialul Thundercats Ragetul ca urmeaza sa fie din nou difuzat pe Cartoon Network; ma gandesc la copii care vor fi incantati pentru ca din 18 mai serialul va fi difuzat din nou de luni până vineri, de la ora 16:50, numai la Cartoon Network si m-am gandit sa va prezint serialul si chiar unele activitati pe care le puteti face acasa cu copii, in urma serialului.


Din limba engleza ThunderCats, serialul de desene animate este un reboot al serialului de televiziune care rula prin anii 80 cu numele de Felinele Fulger, produs de Warner Bros Animation și Studio 4°C. Desenul animat combina element de animate americana cu cele ale stilului japonez. Acesta a avut premiera pe Cartoon Network la 29.07.2011, iar la noi pe 14.05.2012. Anulat in 2015, din motive financiare, acesta revine incepand din 18 mai, anul acesta.


Povestea pe scurt a filmului prezinta Regatul Thundera, casa de generatii a 'Felinelor Fulger' care este cucerita de armata soparlelor, sub conducerea vrajitorului Mumm-Ra si a lui Grune Distrugatorul. Astfel cativa dintre cei care supravietuiesc luptei pleaca in cautarea cartii care le arata calea de a-l invinge pe vrajitor. In drumul lor acestia trebuie sa dea dovada de prietenie, de munca in echipa, vor folosi elemente grozave, vor explora noi teritorii si va trebui sa protejeze cartea contra puterilor malefice. Personajele se vor confrunta cu provocari conform caracterului si abilitatilor lor.

Aceste provocari vor fi oferite copiilor, timp de 7 zile, veti putea participa si dvs. Pentru a-i ajuta pe copii si parinti veti putea utiliza o serie de carti dupa cum urmeaza:


Jocul conține 20 de cărți:

3 cărți speciale – explică regulile jocului, te vor ajuta să stabilești un calendar al provocărilor și descriu personajele principale

7 cărți cu provocări – fiecare provocare este pregătită de către una dintre Felinele Fulger, iar cartea include și imaginea acestuia, pentru a fi ușor de recunoscut cine este cel căruia îi răspunzi la provocare astăzi

10 cărți ajutătoare – oferă suport în ducerea la bun sfârșit a provocărilor – pot fi și printate, decupate, se poate scrie pe ele

Găsești în link-ul următor toate cele 20 de cărți de care ai nevoie pentru rezolvarea provocărilor: https://drive.google.com/drive/folders/1bo_qtCyuSbQATqtH6fLZKBOfqnh7JhxM

Pentru ca sunt chiar interesante va voi prezenta doua din sapte provocari care le puteti face cu copii acasa si la care am participat si eu impreuna cu cel mic:


1. Provocarea lui SNARF, rezolvarea unui puzzle implica gasirea cuvntelor ascunse, cuvinte legate de eroii, provocarile si actiunea filmului:



2. Provocarea lui WilyCat care te provoaca la descoperire, exlorare si depasirea pe sine. Noi participam cu o fotografie a activitatii care raspunde la provocarea ei!


Daca v-am convins si chiar vi se par interesante provocarile, urmariti serialul!!! Nu uitati, incepand din 18 mai serialul Thundercats Ragetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network. https://youtu.be/Bzn2TrxUvyw.

No comments: