Labels

January 28, 2019

Provocarea primaverii

Pentru ca suntem la inceputul unui nou an si am observat ca este perioada in care magazinele se intrec cu reduceri, m-am gandit ca ar fi momentul bun pentru a profita de ocazie pentru reinnnoirea casei. Cea mai buna investitie mi s-ar parea ca ar fi reinnoirea sau delimitarea gradinii cu flori, respectiv a gardului dinpre gradina de legume. Inca nu stiu sigur ce ... caut sa vad ce gasesc pe internet.

Cred ca ar merge amandoua.  Am gasit pe https://www.fier.online/panou-bordurat sisteme de garduri sau de protectie care mi-ar fi foarte folositoare. Am cautat printre reducerile de moment si am gasit stalpii  https://www.fier.online/stalp-verde-50x40x1-5-2-5m care mi s-ar potrivi, pe verde si foarte trainici. Au 2,5m si impreuna cu un panou bordurat https://www.fier.online/panou-bordurat-verde-2000x2500-3-5mm imi vad deja casa mai moderna si gata de primirea noului an. Aceste panouri au avantajul, pe langa ca ofera o montare rapida, sunt de asemenea durabile, zincarea panoului oferind protectie impotriva coroziunii.
As putea folosi panoul pentru a-l inlocui pe cel vechi, care desi este inca in stare destul de buna cred ca arata destul de demodat iar un gard verde, durabil, ca cel gasit pe acest site ar fi foarte placut ochiului. Aspect placut, durabilitate, o mica gradina de flori de-a lungul gardului si vederea inspre gradina s-ar inviora.

Asa ca aste fiind produsele pe care le-as dori, am mai stat putin pe site. Am gasit ca situl ofera si alte produse, cum ar fi: fier beton  , sarma , cuie ... https://www.fier.online/fier-beton,  plasa sudata, iar pentru gard se poate cumpara de asemenea de pe site plasa de sarma groasa de diferite dimensiuni.

... Dar pentru micul meu proiect de primavara cred ca m-ar ajuta niste cuie si imediat gradina mea ar avea un look schimbat, modern si primitor.
Voi ce proiect aveti pentru primavara asta?
Informatiile din acest articol sunt luate de pe site-ul https://www.fier.online/ 

No comments: