Labels

April 1, 2016

Visăm liber, deci e vacanță! sau Cu rucsacul prin Toscana !

Pentru ca in ultima vreme ofertele de transport sunt tot mai competitive si mai atragatoare, m-am gandit sa pornesc intr-o aventura virtuala de "o zi" pentru a descoperi o zona a Italiei de vis, care in special in perioada aceasta este ne dezvaluie culorile ei deosebite si ne incanta cu acel parfum de neuitat caracteristic doar Toscanei!!


Ei, si pentru ca vizita mea este doar virtuala, imi propun sa "vizitez" zona dupa un ghid turistic putin mai personal.

Iata ca este ora 8 dimineata, am pornit prin Piazza dei Miracoli si bineinteles  ca am urcat toate cele 296 de trepte doar pentru ca sa pot sa admir o lume autentica si sa pot captura totul in detaliu. Desi am reusit sa cobor destul de repede, cativa stropi de ploaie m-au atins, e timpul sa pornesc calatoria cu trenul, urmatoarea oprire va fi cu siguranta Florenta.

Este ora pranzului iar eu imi incep drumetia prin Florenta, un oras fascinant si fermecator, un oras al colinelor si al istoriei, o calatorie in timp.

Este deja destul de tarziu, si nu vreau sa pierd ocazia sa imi continui vizita in acest coltisor de tara printr-o plimbare in zonele rurale, putin mai departe de nebunia oraselor. Am ajuns in Cortona, sunt deja la picioarele inaltelor coline, in jur simt toata istoria castelelor medievale iar moderna regiune imi ofera bunatati si amintiri pe care le pot gasi doar aici.

Este deja seara si eu am ajuns acum pe insula Elba, o insula care m-a fascinat din copilarie si in care regasesc acum si unde voi ramane pentru o noapte, doar pentru ca sa imi continui aventura de maine dimineata ...



Poate ca vi s-a parut scurta aventura mea dar oricum aceasta nu era posibila fara Rexona, deodorantul care, prin noua tehnologie MotionSense cu microparticule care se activeaza la orice miscare pentru a ne proteja si mai mult ramane alegerea mea chiar si pentru ... o simpla 'vizita virtuala' . Cititi mai mult despre aceste deodorante antiperspirante de la Rexona pe pagina de facebook!