Labels

June 22, 2013

comunica prin SevenDrive


Astazi m-am gadit sa imi cumpar o Yamaha, o Yamaha YZF R1/R6, este spatioasa, bine echipata si foarte bine protejata. Pentru o plimbare in siguranta si un confort exceptional, este compania perfecta care ma va insoti pretutindeni. Dar ca orice accesoriu, la fel si acestuia ii va veni la randul sa ne aduca o multime de probleme si va necesita o supraveghere suplimentara ... lucru care ii scade putin din valoarea pe care o va aduce vietii mele ;)

Cum pot rezolva acest lucru? Simplu. Exista deja SevenDrive, http://www.sevendrive.ro/ pe Facebook https://www.facebook.com/SevenDriveRO
SevenDrive este solutia perfecta care exista deja pentru masini si care ofera o comunicare cu masina ta in si din orice situatie. SevenDrive te informeaza despre : parcare, ITP, RCA, cine, unde conduce masina ta, iti memoreaza traseul,  servicii de consum si mentenenta, timp de staționare etc.   Niciodata nu ai fost mai liber sa comunici cu masina ta decat prin solutia SevenDrive! Folosind aplicatia instalata pe telefonul tau mobil acesta se conecteaza la calculatorul de bord al mașinii comunicandu-ti starea, nevoile și locația ei.
Scrie pe blogul tau, promovând SevenDrive, singurul pachet din România care te ajută să comunici simplu cu mașina ta și spune de ce ai vrea să-l folosești tu sau familia ta.

No comments: