Labels

March 28, 2015

Test aspirator PowerProExpert de la Philips, campanie de testare Buzzstore



In urma cu aproape un an am descoperit aceasta comunitate in care participantii sunt invitati sa testeze gratuit produse iar daca doresc la sfarsitul testarii pot sa pastreze gratuit produsele. Desigur ca trebuie facut un pic buzz dar, uneori ... si multi spera ca intotdeauna sa merite efortul! Deci, desi sunt un Buzzer (puteti sa va inscrieti si voi) destul de vechi numai acum am primit primul test de produs. Probabil si pentru ca pana acum nu am urmarit prea atenta campaniile si am pierdut perioada de inscriere. Acum chiar am avut noroc sa fiu selectata in cei 100 de testeri ai unui aspirator Philips din noua generatie. Prin urmare va fac o mica prezentare a pachetului si un mic test  video!
Sa incepem cu prezentarea coletului care a ajuns a doua zi dupa ce au fost anuntati participantii la campanie. Coletul a venit bine sigilat, cu logo-ul Buzzstore si o cutie maaaaare! Ca credeti ca am primit? In kitul de buzzer erau:
• 1x Aspirator Philips (model FC9723)
• 11 x Brosuri informative
• 1 x Ghid de BUZZ
• 1 x kit de murdarie




Prin urmare am trecut la fapte. Primul lucru pe care l-am facut, impulsiv, a fost sa testez cum se ansambleaza, care sunt accesoriile si daca pot vedea ceva in plus fata de ce stiu deja sau de vechiul meu aspirator. Dar sa va prezint putin aspiratorul:
Aspiratorul pe care l-am primit spre testare este un aspirator Philips PowerProExpert 9723/09, fara sac cu rezervor de 2L si filtru lavabil, refolosibil, pe viata!!!! Capul flexibil este foarte practic pentru suprafete tari, gresie, podele, parchet, deoarece este flexibil, se roteste la 180 de grade si revine singur la loc, facand aspirarea rapida si eficienta. Capul cu perie este conceput special pentru retinerea prafului la interior fiind un aspirator foarte potrivit pentru persoanele cu alergie la praf. Cele doua perii mici sunt perfecte pentru colturi sau locuri greu de ajuns. Ok, cam atat despre accesorii, aspiratorul este robust, modern, usor de asamblat, cu un clic sonor la fiecare asamblare este imposibil sa nu observati cand au fost conectate accesoriile. Are butoane mari, usor de pornit/oprit si usor de mutat prin camera. Iata mai jos imagini:












Asa ca dupa ce l-am studiat pe toate partile si l-am testat pe canapea si covor, l-am lasat pana am avut in vizita doua colege cu care l-am studiat mai mult si l-am testat chiar si cu kitul de murdarie primit. O ocazie numai buna pentru curatenia de primavara si chiar aveam nevoie de schimbarea vechiului aspirator asa ca imi prinde bine acest test cel putin pentru testarea noii tehnologii. Putine pregateli pentru noul aspirator si comentarii de la prieteni au fost un plus adus acestui inceput de an altfel destul de plictisitor.

 

Si ca sa fie tot tabietul, am testat aspiratorul in baie, bineinteles ca a dus confetti fara probleme iar capul flexibil merge perfect pentru dus, tualeta sau masina de spalat.

Si pentru ca suntem o casa mare, cu multe pisicute care lasa mult par pe covor, vreau sa mentionez ca aspiratorul a smuls parul din covor lasandu-l curat, fara urme si cu zgomot scazut pisicile chiar au stat prin apropiere si m-au urmarit aspirand covorul. Iata un mic video prelucrat pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XyvD2WIQ2MU 



In concluzie, pot sa spun ca mi-a facut placere sa testez aspiratorul, pe langa designul modern si faptul ca este din noua generatie, aspiratorul are un consum scazut de energie si filtru este lavabil, si refolosibil. Toate acestea il recomanda fata de alte aspiratoare care sunt acum pe piata: consuma 650W dar este robust si eficient ca un aspirator care consuma multe energie. Si din testul meu, care credeti ca a invins?
Va invit sa va inscrieti pe Buzzstore si folositi cu incredere Philips, sunt de calitate buna si technologie la concurenta cu orice alt produs.